2011. október 10., hétfő

KÖSZÖNÖM!

Mostanában nagyon sok szép megjegyzést kaptam és nem volt időm moderálni őket, sem válaszolni rájuk. Úgy gondoltam, hogy ezt most bepótolom és egyben válaszolok rájuk!

KÖSZÖNÖM LÁNYOK!!!! Köszönöm a kedves szavakat, köszönöm, hogy figyeltek engem, észreveszitek és megdícséritek fejlődésemet, kialakuló stílusomat. Köszönöm, hogy rendületlenül látogattok, és megjegyzést is írtok, pedig szégyenlem, de sajnos én ritkán jutok el hozzátok mostanában, megjegyzést írni pedig csak nagyon ritkán állok neki, pedig látom ám én is azokat a gyönyörűséges ékszereket, csodálatra méltó fotókat, amiket Ti készítetek!!!Időről-időre azért én is ellátogatok felétek és megnézem a nem látott alkotásaitokat, és gyönyörködöm bennük!Gyönyörködöm és irigykedem az ékszereiteken, hogy mennyi újdonség van , és Ti mindet megfűzitek! Na nem baj, megvannak még a gyöngyeim, fűzni is fogok ám még!:)

Mézesmama ,Piky szépségesek az ékszereitek és mennyi újdonság!!!

Ewa! Mindig nagyon tisztelem azt ,aki önzetlenül közzéteszi az ékszermintáit!Na meg, hogy újdonságot tud alkotni!

Kedves Panka! Ne haragudj, pótolom:az előbbi megjegyzés a mintákról Neked is szól! És persze, mindenkinek, aki, valami új ékszert tud alkotni és közzé is teszi azokat!
Ajánlatom még mindig áll! Remélem egyszer össze is jön: "papírozzunk", alkossunk együtt! A gyönyörű ékszereid mellé ajándékkísérőket!:):)

Gabi! Örülök, hogy élőben is láthatom az igényes, fenséges és én is így folytathatnám...ékszereidet! Azért megtanítasz majd hurkát horgolni? De látom , ha (újra )drótozni szeretnék, akkor is hozzád mehetek tanulni!!! Jó volt Cleonál?

Drága Ilda! Olyan jó, hogy néha beszélünk is! Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek! Mindig Rád gondolok, amikor elkeseredek, mert azon a töröm a fejem, hogy merre vigyen az utam, hogy milyen erőbedobással csináljam, csináljam-e, vállalkozásként, hobbyként, vagy oktatás felé vegyem az irányt!

Nem írom, miért nem tudok több időt szánni a blogra, Rátok... szerintem úgyis tudjátok!:) Anya vagyok, háziasszony, tanító...Szóval, szerintem értitek....

Ezért engedjétek meg, hogy kicsit messzebről csodálhassam munkáitokat, és elnézést kérek, ha csodálatomnak néha tudok csak hangot-(írást) adni:):)!!!

Természetesen minden kedves látogatómnak és megjegyzést hagyó társamnak szól a köszönet!

Szeretettel: Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése