2012. március 27., kedd

Nagyon szeretnék......!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON SZERETNÉK valami ÚJDONSÁGOT, EGYEDIT készíteni! amire azt mondhatom, hogy oriboris! Ilyen lett volna tudom a gyurmaékszer! Hasonlót készítettek, de olyanokat nem egészen, mint én-legalábbis az ismereteim szerint! Megmaradhattam volna, és ha erőm , kitartásom engedte volna, olyan ismertségre, szintre fejleszthettem volna, amiről egyből rámismertek volna!!!! ?????? Mint például- a teljesség igénye nélkül,:
- Monosafari gyurmái,
- fércművek gombékszerei, majd még gondolkodom:) (-majd egyszer összeszedem a kedvenc alkotóimat, akinek, ha meglátom a munkáit név nélkül, akkor egyből tudni fogom, hogy Ő készítette )
De nyughatatlan vagyok, és nem bírok megmaradni egy stílusnál, ki kell próbálnom más stílusokat is a gyurmánál. Aztán ki kellett próbálnom más technikát is! Így kerültem újra a papírokhoz! Közben annyira szeretnék újra ékszereket készíteni... mindenbőőőőől.....
A papírnál is még keresem önmagam: vagyis a stílusom, szerintem kialakulóban van, de még annyi mindent szeretnék kipróbálni a papírokkal: így jutottam el a papírékszerekig!!!!!!!!!

PAPÍRÉKSZEREK, SCRAPBOOK ÉKSZEREK! Mit szóltok hozzá???? Persze rusztikus formában! Főleg!
De jó lenne elmerülni benne, kollekciókat készíteni, megmutatni nagyobb közönségnek:) Mindenesetre egy fellángolást, egy állomást megér!!!!:)

Bevallom, kicsit elkeseredtem a múltkor, mikor megismertem a facebookon egy neves ékszerkészítőt, aki egyedi ötlet alapján készíti nagy, rikító, színes ékszereit, amiket már a műsorvezetők nyakában, fülében is lehet látni. Na és a lényeg, hogy egy év alatt: levédette az ékszereit, üzletet nyitott, külföldi kiállításon vesz részt, fotózzák és "híres" , közismert emberek viselik az ékszereit!!!!! Ilyen is van! Higgyétek el, nem erre vágyom, de arra igen, hogy abból élhessek, azt csinálhassam, amit szeretek... Már megint ide kanyarodtam:)

Na de el kell, hogy mondjam, hogy akkor viszont felvidultam, és kicsit irigykedtem, mikor újabb ötletes blogokat, facebook oldalakat találtam a papírművészettel kapcsolatban: Hú, még mimindent lehet készíteni papírból ! !!

Szóval mutatom, az én ötletemet, amiből, lehet, hogy nem lesz folytatás, mindenesetre, még van vele pár ötletem: pl. szívesen látnám valamelyik kedvenc Gyöngyöstársam ékszerébe építve!!!Ha én már nem készítek ékszert:)













Az ékszerek, fülik és a medálok nagyon könnyűek. Fülinél jó, de a nyakláncnál nem biztos! Még kell a medál alá, vagy fölé valai nagyobb bogyó, vagy kétoldalasra készítem, hogy ha elfordul, akkor ne a fehér kartont(többrétegű söralátét karton) lássák.

7 megjegyzés:

  1. A Te "ismérved" a finom, harmonikus színek használata! Én szívesen kipróbálnám "felgyöngyözni"!

    VálaszTörlés
  2. Szia Orsi!Gyönyörű lett ez a medál...finom kiegészítőket kapott!Parírkorongos,kartonos füliket már láttam a meskán,de medálként még nem láttam ezt a "technikát"...a kis kiegészítők(masni,gyöngyök,fémszerelékek)növelik a súlyát,így szerintem kitűnő medált alkottál!Gratulálok!Nagyon tetszik az összkép....

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszenek :) Bájosak, színesek, és nagyon sok lehetőség van bennük. Egy ilyen medálkát bevallom szívesen befoglalnék gyöngybe! :)
    A könnyű fülbevalók ötletét meg kifejezetten díjazom! Sajnos a most divatos szép nagy feltűnő fülik dögnehezek :/
    Szóval hajrá, én szurkolok, vágj bele!!! :)))

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszenek, főleg a romantikus virágosak az elején! Kisebb méretben esetleg gyöngyös befoglalásra is jók lennének szerintem. Gratula, ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  5. Lányok! Nagyon köszönöm a bíztatást és a kedves szavakat!
    Mekkora méretben lenne érdemes befoglalni!? Ti vagytok a profik benne! Mekkorákat készítsek???

    VálaszTörlés
  6. Én max. 3cm átmérőjűt javasolnék erre a célra, bár én nem vagyok profi, így ez csak szerény vélemény:)

    VálaszTörlés