2010. május 21., péntek

Gyurmaságok

Amíg én csak most nyitogatom a szárnyaimat és a technikai felszerelésemnek megfelelően még csak a legegyszerűbb gyurmaékszereket készítem, addig mások(külföldön) profi szinten űzik! Sőt látszik, hogy ez a foglalkozásuk is, ebből élnek! Nézzétek meg ezt a hölgyet!Érdemes!!! Jana Roberts Benson

Technikai felszerelésemről: hát igen hiányos!:) Pár sütis kinyomó, réztekercsből hajlított formakiszúró, pengék, lapítóhenger, vágólap, sok szép nyomda,de nem mindet lehet szépen használni gyurmázáshoz. Gyurmáról lepörgő lakkok:). sütőpapír, üveghengerek, üveglap.Körömreszelő, körömpolírozó, ami nem sokat segít:)! Hintőpor, kristálycukor.Ékszeralkatrészek, gyöngykupakok, fityegők,amiket bele lehet nyomni a gyurmába.
Szóval elég egyszerű és hiányos!

De beszerzés alatt áll éppen folyékony, átlátszó gyurma, ami gyönyörűvé, fényessé varázsolja a kiégetett gyurmát! Nagyon szép mintás gumilap(nyomda féleség), ami nagyobb méretű, ezért nem látszik majd a nyomdám éle a gyurmában!
Amit még nagyon szeretnék beszerezni: rendes szaggatókat, mert műanyag formával nem jó szaggatni, még pengével is el kell vágni ezért, nem szép egyenletes. Szeretnék valahonnan beszerezni kis reszelőkészletet, polírozó készletet is! Szóval még sokminden kellene, hogy mégszebb ékszereket készíthessek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése