2011. november 4., péntek

Tombolának


Munkahelyem báljára készítettem ezeket tombolának. Nagyon sok tombolatárgyat szokott összegyűjteni a kolléganőm minden évben. Így volt ez most is. Mindig vannak nagy értékű tárgyak is és vannak természetesen apróságok is. Én is szoktam készíteni minden évben valamit, vagy ékszereket, gyurmából, mert ugyebár az nem annyira elterjedt nálunk, vagy papírból valamit. Most , látjátok ajándékkísérőket és karácsonyfadíszeket készítettem, mert biztos újdonság lesz annak, aki megnyeri. Hát mondhatom az volt. A mellettem ülő , nagyhangú társaság nyerte meg az egyik ilyen karácsonyfadíszes csomagot!( Nem a kollégáim közé tartoztak:) )
Azt a fikázást, leszólást, fintorgást, amivel kommentálták a nyereményüket, érdemes volt hallgatni:( Már majdnem azon voltam, hogy átlépek hozzájuk és elkérem a nyereményüket, hogy újra sorsolják ki. Aztán mégsem.... Odadobták a társaságukban lévő kislányhoz, majd neki jó lesz. Ki sem bontották, hogy megnézzék miből készült.... Szóval nem is nem fűzök hozzá több kommentált. Tudom nem nagy ajándék, de 150Ft-os tomboláért, legalább ne szólnák le. Én is nyertem már gagyi dolgokat, de nekem a nyerés öröme volt fontos....
Ja a gyurmanyakláncomat pár éve pedig szintén a mellettem ülő társaság (kolléganő férje:)) leszarozta: -" Mi ez a szar?"

Hát ez van.... Nem mindenki tudja értékelni az egyszerű, egyedi saját kézzel készített dolgokat...

Azért el kell, hogy mondjam, több kolléganőm is pályázott a pillangókra, karácsonyfadíszekre, és volt aki örömmel mondta, hogy megnyerte!!!:) Szóval nekik örülök!
Nagyon jó, hogy nagyon sokan elismerik a munkáimat a kollégáim közül is, mégha nem is szeretik az ékszereket, vagy nem szoktak képeslapokat küldeni senkinek. Ez mindennél többet ér!!!

2 megjegyzés:

  1. Drága Orsi! Igen, ha az ember örömet akar szerezni és pénzt és időt nem sajnál erre, nagy csalódás az ilyen viselkedés. De erre mondják: "Ne azt nézd, hogy mit mond, hanem azt,hogy ki mondja!" Szóval ÉN és a többi kreatív BARÁTOD mondjuk, hogy nagy öröm számunkra a tehetséged, különleges színekkel és finom eleganciával készíted munkáidat és további kreatívkodást kérünk TŐLED!
    Puszi, Gabi

    VálaszTörlés
  2. Ne foglalkozz a bunkó emberekkel...van aki be van oltva a jó ízlés ellen....legyen ez az ő baja!

    VálaszTörlés