2012. február 29., szerda

DÍJ


Nagy öröm ért a múltkor! Betka egy díjjal lepett meg! Én nagyon -nagyon elnézést kérek Betkától, hogy csak most teszek eleget a feltételeknek! Pedig nagyon fontos ám, nagy megtiszteltetés számomra!. Hogy engem is figyelnek, ezáltal mégjobban megismerhetnek, Bár én sem vagyok egy nagy kommentelő-sajnos- de csendben figyelem a többieket!!! :)

Emailben egyből reagáltam rá, de most közzé is teszem és megmutatom az én 5 választottamat!



A hagyomány az, hogy aki elfogadja a díjat vállalja, hogy eleget tesz a következőknek:

Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat és megköszönöd, hogy Rád gondolt
Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képét
Add tovább a díjat 5 bloggernek, hogy megismerjük őket (Tehetséges, kezdő blogolókat válassz, akiknek kevesebb, mint 200 követője van)
Az 5 kiválasztottat linkeld be a bejegyzésedbe és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről


Nem volt nehéz választanom! Jobban mondva, nagyon-nagyon sokmindenkit jelölni tudtam volna, vagy szerettem volna: gyöngyösöket is, - de most Ők a kedvenceim! Némelyikük blogjával csak most ismerkedem, sőt nemcsak a blogjával. Valakivel már néha levelezgetek, sok tanácsot kérek- és kapok is mindenféle témában. Mind az öt alkotó nagyon kreatív ember, és én azt nagyon- de nagyon szeretem!!!
Nem nevezném Őket kezdő blogolóknak, csak a követőik 200 alatt vannak.

Ajánlom a díjat Andinak: Sapimanónak, aki rengeteget segít nekem! Nemcsak szépséges nyomdákat készít nekem, hanem nagyon sokat segít, ha tanácsra szorulok, akár vásárlás, akár vállakozás témában, vagy ötletekben!!! Köszönöm a sok -sok képet:) Nagyon szeretem kreativitását, hogy mindig kitalál valami új kihívást,szeretem olvasni az új témáit!

Ajánlom Editnek: nőiCsizmának, aki négy pici lány mellett is gyönyörűségeket alkot, és nem csak papíros témában!

Ajánlom Szilvinek, akinek a stílusa a legközelebb ál a szívemhez! az én stílusomhoz: szakadt papírok, ódon színek, gyűrt szélek. Amikor megláttam a Printery papírból készített alkotásait... !!! Imádom!!!

Ajánlom Évinek,papírvirágnak, akinek szeretem ötleteit,virágait, cipőit:), sokoldalúságát.

És végül de nem utolsó sorban, ajánlom Zs'Art-nak
a kifinomult izléséért , gyönyörűséges , sokoldalú alkotásaiért. Egyre jobban teszenek a varrogatások!!! Jaj csak ki ne próbáljam!:)


Köszönöm még egyszer Betka! Biztos vagyok benne, hogy nagyon megfelelő embereket választottam!!!

2 megjegyzés: