2012. március 1., csütörtök

PARACORD










Az úgy volt, hogy az unokatesóm férje mutatta, hogy miket csinál mostanában! Egyből beleszerettem, hiszen karkötőőő! Éppen télen nem vagyok nagyon ékszeres kedvemben, de azért, fülit mindig teszek, de ez pont jókor jött: sportos, színes, vastag! Úgyhogy elkunyiztam-megkaptam kettőt: a barnát és khakit. Aztán gyorsan csomóztunk a Petinek egy feketét, és meg is tanultam! Kaptunk gyakorolni zsineget( abból vannak a kicsi karkötők a fiúknak) . De aztán az én férjuram gondolt egyet, rendelt paracordot ( ejtőernyő zsinór, ami nagyon erős, de hajlékony) és elkezdte a netet bújni, ötletelni, próbálkozni és csomózni! A terepszínű és a barna-narancs és a türkiz az Ő keze munkája!!!!!!!!!! Ugye látjátok melyik a kicsi méret? Melyik az enyém!!!!:):)::)

Van még, lesz még! Talán a Meskán is:)
Imádtam nézni, ahogy elfogta az alkotás szelleme!!!! Imádom! Imádom, hogy az egész család kreatív!!!! Na jó még meglátjuk, hogy a fiúk hogyan alakulnak! :)

Egyből Soldi jutott eszembe, aki nagyon szép csomózott karkötőket csinál, és nekem is van Tőle egy!

1 megjegyzés:

  1. Az ékszereid éppen olyan kifinomult ízlést tükröznek, mint a papír munkáid...a csomózottaktól egyszerűen "beájultam"...gratulálok!

    VálaszTörlés